![](http://www.viltgodt.no/wp-content/uploads/2021/12/L1092894-kopi-703x1024.jpg)
Har du dårlig tid, fløte, melis, frosne multer og litt rester med julekaker?…hvis ja; da har du en dessert på få minutter. Du trenger en foodprosessor med roterende blad; fyll på med frosne bær, melis og fløte, kjør foodprosessor og server i skåler. Har du et minutt ekstra knuser du litt tørre julekaker og legger i bunn av dessertskålen og hvis du tilfeldigvis har litt multesyltetøy eller tinte bær stående så topper du med det, eller sitronmellisse, eller ristede nøtter… Takk for tipset Cecilie!
![](http://www.viltgodt.no/wp-content/uploads/2021/12/L1092891-kopi-768x1024.jpg)
Denne isen lages på kjøkkenbenken og bør lages rett før servering. Det er en myk is, som soft-is men vel så godt som tradisjonell multekrem og helt genial hvis du har glemt å tine multene. Du kan selvfølgelig lage samme dessert med andre frosne bær. Du trenger en foodprosessor eller blender med roterende blad; fyll på med frosne bær, melis og fløte, kjør massen til isen er jevn og fin. Server raskt i dessertskåler. Hvis du vil kvitte deg med kjeks, julekaker, granola eller lignende så bruk smulene som sprøtt tilbehør. Topp med mynte, sitronmelisse eller litt multesyltetøy. God dessert!
multe-is i en fei
Ingredients
Instructions
No Comments