Oppskrifter

Løkurtdipp

dipp i vei
løkurtblader

løkurtdipp

Serves: 4

Ingredients

  • 900 g poteter
  • 3 fedd hvitløk
  • 3 ss god olivenolje
  • salt og pepper
  • 1 ss eplesider eddik
  • ---
  • dipp:
  • 200 g fetaost
  • 3 dl rømme
  • 25 g løkurt

Instructions

1

Kutt poteter i båter eller staver og legg bitene utover et brett med bakepapir. Finhakk hvitløk og bland med potetene og krydre med salt og pepper. Ringle over olivenolje og eddik. Stekes i ovn på 220 grader til gyldne og sprø, ca 30 minutter.

2

Klem og smuldre fetaost med en gaffel og rør sammen med rømme, ta en runde med stavmikser hvis du ønsker en glatt og klumpfri dipp. Finhakk løkurt og rør inn i dippen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply