
Skogens gull er en rikt illustrert og høyst anvendelig veiviser til matsoppens verden. Enten du er nybegynner eller erfaren sanker, vil du finne sopp- og sankeglede i denne boka. Her får du lære hvordan du trygt kan gjenkjenne spiselige sopper, hvor du finner dem, og ikke minst – hvordan du best tilbereder dem.
Boken er delt inn etter sopptyper og hvordan soppen ser ut under hatten – en metode som gjør det enklere å finne fram. Jeg har sanket og satt sammen oversiktsbilder som viser over 50 arter i ulike størrelser, vinkler og utviklingsstadier, noe som gir trygghet i sanking og gjenkjenning. Her finner du alt fra kantarell og traktkantarell til piggsopp, steinsopp og blå ridderhatt, med detaljerte beskrivelser, forvekslingsfare og smakstips.
Dette er en bok som formidler både kunnskap og kjærlighet til naturen, og som inspirerer til å bruke sansene, senke tempoet – og kanskje se skogen med nye øyne.
Her er link til bokhandler



No Comments