Kurs og salg

Kurs i sopp og/eller nyttevekster:
Ønsker du eller din bedrift å lære mer om sopp og/eller nyttevekster kan vi skreddersy et turopplegg i Oslo og omegn. Alt fra en enkel skogstur eller byvandring til en mer innholdsrik tur hvor vi avslutter rundt leirbålet med smaksprøver. Er dere en bedrift, eller et lag, kanskje en turgruppe eller forening hvor dette kunne vært interresant så ikke nøl med å ta kontakt. Frisk luft, mosjon og naturopplevelser med spenning og vilt godt!
Pia Fjellner: pia.fjellner@yahoo.no 47 02 69 37 eller Anne Mæhlum: anne@annepanne.no 40 47 05 34

Salg av sopp og /eller nyttevekster:
Utvalget vil variere fra sesong til sesong og avhenger av vær og vind. All sopp vi selger er kontrollert av oss som er soppsakskyndige fra Norges sopp og nyttevekstforbund og vi har gjennomført nyttevekstkurs gjennom samme forbund. Vi er registret gjennom Mattilsynet og er autoriserte for salg. Ta kontakt så så kan vi fortelle hva som er tilgjengelig fremover.
Pia Fjellner: pia.fjellner@yahoo.no 47 02 69 37 eller eventuelt Anne Mæhlum: anne@annepanne.no 40 47 05 34

Hvem er vi?
Pia har plukket sopp hele livet og brenner for å dele soppgleden og kunnskapen videre, til voksne som barn, til nybegynner som viderekommen. Hun gleder seg over mestringen og sankegleden som følger med og er fasinert av at man aldri blir ferdig utlært innen feltet. Hun har gått mange soppkurs gjennom årene og ble uteksaminert soppsakkyndig 2020. Hun gjennomfører nå kursing som nyttevekstkyndig. Pia har plukket og levert sopp til Kolibri Kolonial og jobber til vanlig som helsesykepleier.

Anne har også plukket sopp og bær siden barndommen og lærte seg tidlig mange av nyttevekstene. Jakten på flest mulig nye arter og interessen for å dokumentere disse med tekst og foto har vært og er en stor lidenskap i tillegg til mat og matlaging, spesielt med ville råvarer. Gjennomført nyttevekstkurs og uteksaminert soppsakkyndig i 2020. Jobber til daglig som matstylist i annepanne.no og driver denne bloggen og vilt godt på facebook og instagram

Foto: Knut Hovind/Hagebybladet Anne (tv) og Pia (th) plukker villløk

%d bloggers like this: