Oppskrifter

Taco med sopp

Det er viktig å lage plass til ny sopp i fryseren så i dag ble det spise seg ut av fryseren på taco-vis. Frossen blandingssopp passer perfekt i tacolefser. Sparte tid med kjøpe-kryddermix og kjøpe-salsa denne gangen, og ingen rynka på nesa av den grunn!

Taco med sopp

Serves: 4

Ingredients

  • tacolefser
  • 500 g renset sopp, jeg brukte frossen
  • 1 liten løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 380 g røde kidney bønner
  • 30 g fajita spicemix smoky BBQ fra Old el Paso
  • smør eller olje til steking
  • ---
  • Guacamole:
  • 2 avocado
  • 0,5 lime, saften
  • Litt salt
  • ---
  • Salsa:
  • 0,5 rød løk
  • ½ mango
  • 2 tomater
  • 0,5 lime, saften
  • ---
  • koriander
  • 2 hjertesalat
  • glass med hot salsa
  • Revet cheddarost og rømme hvis du ønsker

Instructions

1

Start med å lage salsa; hakk, løk, mango og tomater i små terninger. Jeg brukte kun det faste kjøttet på tomatene. Bland alt sammen med limejuice.

2

Neste er guacamole; mos kjøttet fra to avocado med en gaffel og bland inn lime juice og smak til med litt salt.

3

Soppfyll: Kutt opp en liten løk og stek den blank og myk, tilsett hvitløk og stek litt videre og sett deretter løken til side. Stek den frosne soppen i tørr panne til alt vannet er fordampet. Tilsett smør eller olje og stek soppen gyllen og sprø. Bland i kryddermiks og eventuelt litt vann. Hell stekt løk og kidneybønner opp i panna med sopp og la det putre litt til det er godt blandet.

4

Fyll opp lefsene med litt hjertesalat og soppblanding og deretter salsa og guacamole. Koriander er et must syns jeg, mens andre er helt uenig. Revet cheddar, rømme og hot salsa er jo også godt...

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply