![](http://www.viltgodt.no/wp-content/uploads/2022/06/L1094752-kopi-3-737x1024.jpg)
![](http://www.viltgodt.no/wp-content/uploads/2022/05/L1094763-kopi-2-697x1024.jpg)
Krutonger, brødtopping, brødkrønsj, rasp eller smuler, vet ikke hva som er korrekt navn men godt er det! En utmerket måte å få gammelt brød til å skinne. Dryss på salaten, i suppa, på egg, tartar, pasta, stekte grønnsaker og andre eggeretter og rett og slett i en bolle som snacks. Jeg smurte gammelt landbrød med ramsløkpuré og stekte skivene i smør og olje.
![](http://www.viltgodt.no/wp-content/uploads/2022/05/0G3A1271-kopi-754x1024.jpg)
![](http://www.viltgodt.no/wp-content/uploads/2022/05/L1094736-kopi-762x1024.jpg)
Smør skivene på begge sider med ramsløkpuré. Smelt godt med smør /olje i en panne og stek gyllent på begge sider. Avkjøles på rist med tørkepapir for å trekke ut overflødig fett. Del opp skivene i kuber, staver eller kutt/knekk/riv opp til krønsj. Slik lager du ramsløkpuré: Mos ramsløkbladene sammen med oljen med en stavmikser til en fin puré. Smak til med salt. Hell puréen på rene glass og topp med litt olje for å dekke over og «forsegle» puréen. Puréen holder seg lenge i kjøleskap. Den kan også fryses. Gir ca. 7,5 dl puré
Ramsløk brødkrønsj
Ingredients
Instructions
No Comments