Oppskrifter

Syltet kantarell

perfekt tilbehør til vilt
masse god smak som kantarellene kan bade i
fyll på sterile glass, perfekt tilbehør, perfekt gave

Syltet kantarell

Ingredients

  • 250 g renset kantarell
  • Lake:
  • 2 dl eplesidereddik
  • 3 dl sukker
  • 4,5 dl vann
  • krydder:
  • 1 ts pepperkorn
  • 2 hvitløksfedd i skiver
  • 2 sjarlottløk i skiver
  • 2 stjerneanis
  • 2 ss finkuttet ingefær
  • 1 chili

Instructions

1

Kok opp laken til den koker og alt sukker er oppløst. Tilsett krydder og kok opp. Del opp kantarell i passe biter og la kantarell koke med i laken i et minutt eller to, avkjøl og hell på rene sterile glass. Sett kjølig. Unge, faste og små kantareller egner seg aller best til sylting.

2

Nydelig tilbehør til grønnsaker, kjøtt, vilt og fugl.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply