Oppskrifter

Paprikaketchup med korsknapp

Hva med å prøve en ny vri på ketchupen? Vri én; bytt ut tomatene med paprika! Vri to; krydre med korsknapp. Kjempegodt og digg til grillmat og alt annet du vanligvis bruker ketchup til. Dette er en stor porsjon som gir ca. 6 dl ferdig ketchup.

Paprikaketchup med korsknapp

Ingredients

  • 1100 g paprika ferdig rensket
  • 2 ss olivenolje
  • 1 chili uten frø
  • 4 fedd hvitløk
  • 2-3 ss sukker/rørsukker
  • 2 ss eplesidereddik
  • 1 ts salt
  • Pepper
  • 60-70 blader korsknapp

Instructions

1

Rens og kutt paprika i grove biter. Fordel bitene utover et stekebrett med olivenolje sammen med grovhakket chili og hvitløk. Bak i ovn på 210 grader i ca. 30 minutter. Fyll de varme bakte grønnsakene i en bolle og bland inn korsknappbladene. Mos blandingen med stavmikser, smak til med sukker, eddik, salt og pepper. Oppskriften gir ca. 6 dl.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply