Oppskrifter

Pasta med sopp

mmm…

Dette er en rask smakfull og enkel pastaoppskrift. Du kan bruke den soppen du har og som er i sesong eller butikksopp hvis du ikke finner noe. Eller kanskje du har litt tørket sopp liggende? Beregn tid til utvanning av tørket sopp og spar på utvanningsvannet…god til saus og kraft.

godt med soppblanding
dagens funn blir dagens middag
anbefales

Pasta med sopp

Serves: 2

Ingredients

  • Pasta til 2 personer
  • -
  • 200 g renset sopp
  • 1-2 ss smør, evnt olje
  • Salt og pepper
  • 1 fedd hvitløk
  • Ca 50 g purre
  • 3 dl fløte
  • -
  • Kinesisk gressløksblomster til pynt
  • -
  • Her brukte jeg granmatriske, piggsopp blek og rødgul, kantarell og fløyelsrørsopp

Instructions

1

Stek soppen til den blir gyllen, smak til med salt og pepper og hell over fløten, knust hvitløk og kutt purre i tynne ringer. La blandingen surre på svak varme til den har kokt litt inn og fått sauskonsistens. Kok pasta etter pakkens anvisning og server gjerne med litt spiselige blomster eller urter.

2

Her brukte jeg granmatriske, piggsopp blek og rødgul, kantarell og fløyelsrørsopp og har pyntet med blomster og blader fra kinesisk gressløk .

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply