Stubbeskjellsopp har lang sesong og opptrer ofte i mengder på stubber. Smaken er god, mild og nøytral, og jeg bruker bare hattene. Men ingen nybegynnersopp, her kan du lese litt mer om stubbeskjellsopp. Du kan selvfølgelig bruke den soppen du har for hånden eller kjøpe sopp. Snurringene kan fryses eller medbringes på tur eller i matpakka.
Deig: Bland sammen det tørre og tilsett lunkent vann og olje, rør sammen og elt deigen til den blir myk og smidig. La den hvile i bollen sin i minimum 10 min med klede over. Legg deigen over på et melet brett eller kjøkkenbenk og form den til en ball. La den ligge å heve til det dobbelte under klede. Kjevle ut til en firkant på størrelse med et bakepapirark. Fyll: Stek stubbeskjellhattene i smør og smak til med salt og pepper. Bland creme fraiche med knust hvitløk og smør utover deigen. Spre løk, stekt sopp, ost og urter over. Brett/rull deigen sammen til en pølse og kutt pølsa i 12 deler. Spre snurringene på bakepapir, jeg hadde 6 stk på 2 brett. La de etterheve 30 minutter. Bakes på 190 grader med over og undervarme i ca 35 minutter. Snurringer med stubbeskjellsopp
Ingredients
Instructions
No Comments