Oppskrifter

Hosta pad thai

Overraskende gode disse hostaskuddene. De spretter opp i mai som spisse spyd og ruller seg ut med flott bladverk og etterhvert kommer vakre blomster. En vakker hageplante, men også en lekker grønnsak. Mild og spenstig, lett å steke, grille, bake eller fløtegratinere. Les mer om hosta her.

Hosta pad thai

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Serves: 2

Ingredients

  • 200 g hostaskudd
  • 1 ss olje
  • 1 ss sesamolje
  • Salt
  • Pepper
  • --
  • 200 g tørre risnudler
  • --
  • 1 ss olje
  • 1 ss sesamolje
  • 1-2 ts sri racha
  • 1 grønn chili
  • 3-4 blader ramsløk
  • 3-4 blader seiersløk
  • Bunt med gressløk
  • 1 egg
  • Sesamfrø
  • --
  • Saus:
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss østerssaus
  • 2 ss tamarindsaus
  • 2 ss fiskesaus, asiatisk
  • 1 ss brunt sukker
  • ---
  • Ramsløk småblader
  • Humleblomst

Instructions

1

Stek skuddene i olje og krydre med salt og pepper.

2

Bland sammen sausen.

3

Kok risnudler etter pakkens anvisning. La renne av når ferdig.

4

Stek risnudlene i olje, tilsett sri racha, finhakket chili, ramsløk, seiersløk og gressløk. Bland inn et egg og rør rundt. Har du ikke ramsløk eller seiersløk kan du bruke hvitløk.

5

Tilsett sausen og rør til blandet. Server med ristede sesamfrø eller hakkede peanøtter.

6

Pynt med enghumleblom og ramsløkblader hvis du har

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: